המטבח האיטלקי הקלאסי הינו פשוט ביסודו. יתרונו בכך שהוא טעים מאוד ומנחם, ואיכותו תלויה בטיבם, וטריותם של חומרי הגלם. לכן ב
קרולה גאים בכך שכל המוצרים מיוצרים במקום ומחומרים טריים בלבד! הפסטה הטרייה מתוצרת עצמית, הרביולי, הרטבים והקינוחים, הכל מיוצר טרי במסעדה עצמה, ממש כמו בטרטוריות האיטלקיות.
המסעדה מעוצבת בניגוד מוחלט לרחוב שבחוץ ועם כניסתכם למסעדה תיהנו מאווירה קלילה ורגועה להפליא המשדרת אי של שקט בים עירוניות, ומתהדרת בעיצוב כפרי מזמין.
המסעדה הוקמה בשנת 2005 על ידי בני הזוג קובי ומיכל קרולה ועד עתה בגילגולה הנוכחי קובי משחזר טעמי ילדות הזכורים מבית סבתו, נונה רוזה. הסבתא, ילידת קורפו, הייתה שם דבר במטבח ונודעה בבישוליה הים תיכוניים הניחנים בזיקה איטלקית חזקה.
סוד האיכות והטעם באוכל האיטלקי טמון בפשטות, בחומרים הטריים, בבישול בסיסי השומר על טעם המרכיבים ובאהבה גדולה לאוכל.
מתוך הכרה שהאיטלקים מבינים דבר או שניים באוכל, בקרולה קיימת הקפדה על בישול הפסטה כמו האיטלקים ברמת 'אל דנטה' (לפי השן - מבושל כמעט עד הסוף וקצת נגיס). כמות הרוטב במנות של קרולה היא כזו שעוטפת ונותנת כבוד לפסטה ונותנת לכם גם לחוש את טעמה שהרי זו מנת פסטה ולא מרק.
בקרולה אוכלים פסטות טריות )ספגטי, פטוצ'יני, רביולי, לזניה, ניוקי, פנה וגם מקמח מלא) ברטבים שונים שהשף קובי קרולה מכין מדי בוקר בעבור אותו יום, במגוון המשתנה לפי העונה, ובנוסף מרקים, מנות דגים, תבשילי בשר ומאפים, שאת כולם מומלץ ללוות ביין משובח, וכמובן לקנח בקינוחים האיטלקיים הקלאסיים שגם הם מתוצרת עצמית, חלקם גם ללא סוכר - ביניהם פנקוטה שקדים, טירמיסו מעולה עם גבינת מסקרפונה ועוד.
השובר תקף לארוחת בוקר זוגית בלבד.
לא כולל כפל מבצעים.
תקף לישיבה במסעדה בלבד.